70 cm grote XXL chocolade kerstman met foto of logo

De grootste uit het ChocoladeChef assortiment is de XXL chocolade kerstman van wel 70 cm groot en als extra voorzien van een leuke foto of logo.

Lees meer...
€44,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 97

De grootste meneer van het ChocoladeChef team is onze XXL chocolade kerstman van wel 70 cm groot en als extra voorzien van een leuke foto of logo. Genieten van de kerstdagen is genieten van deze grote jongen. De chocolade kerstman is te verkrijgen in de smaken melk, puur of wit. Dit moet u gezien en geprobeerd hebben, ja ChocoladeChef pakt het groots aan. Dit product is ambachtelijk gemaakt van de lekkerste Belgische Chocolade. Dat wordt genieten met de Kerst.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.
 Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Sander 27-10-2017 14:05

Mooie kerstman, logo staat er perfect op. Alles goed heel aangekomen in een degelijke verpakking.
Gaan er zeker nog meer bestellen voor onze klanten.


S van Heist. 27-12-2016 22:04

Wat een super mooie kerstman. De chocolade is heerlijk. Bedankt chocolade chef,


Isa 23-12-2016 10:57

De service en aandacht zijn TOP!


5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen