Chocolade vrachtauto 25 x 6.5 x 5 cm met foto of logo

Een chocolade vrachtauto met oplegger voorzien van een foto of logo naar eigen keus. Gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade van Callebaut. Afmetingen: 25 x 6.5 x 5 cm

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 83

Deze heerlijke chocolade vrachtauto met oplegger gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade voor elke vrachtauto chauffeur en liefhebber. Voor de vrachtauto liefhebbers en chauffeurs kunnen we hem nog persoonlijker maken met een foto of logo. De chocolade vrachtauto is verkrijgbaar in de smaken melk, puur en witte chocolade. Geweldig om weg te geven maar ook super om te krijgen. Zonder transport staat alles stil en ChocoladeChef gaat door.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen