Chocolade hart met slagroom bonbon assortiment 1500 gram

Voor mensen met een groot hart voor chocola is er dit 1500 gram wegende slagroom bonbon assortiment, voorzien van groot hart met foto of logo.

Lees meer...
€49,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Op een mooi heel dienblad serveert ChocoladeChef deze luxe XXL chocolade slagroom bonbon assortiment met een totaal gewicht van wel 1500 gram, met als toetje een chocolade hart bedrukt met je leukste foto of logo. Alles wordt ambachtelijk gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade. Het blad is reikelijk gevuld met de smaken melk, puur en witte chocola zodat er voor ieders wat wils is. ChocoladeChef heeft hiermee een echt cadeau om te geven of om te krijgen.

Vergeet niet voordat u bestelt u foto te uploaden !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen