Chocolade bonbons met vulling 1000 gram XXL

Heerlijke verse chocolade bonbons met vulling. Met een gewicht van 1000 gram een echt XXL chocolade pakket bonbons.

Lees meer...
€25,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Het is pas feest als de postbode met de bestelling van ChocoladeChef is geweest. Het feest kan beginnen met deze XXL kiloknaller, 1000 gram overheerlijke chocolade bonbons met vulling daar wordt je toch gewoon blij van. Onze bonbons worden altijd vers en op bestelling gemaakt en zijn daarom super lekker.
ChocoladeChef maakt alles ambachtelijk en alleen van de allerlekkerst Belgische Callebau chocolade.
Deze bonbons zijn te krijgen in melk chocolade, chocolade puur of witte chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Jeanne Maurits 09-01-2017 21:43

In een woord geweldig.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen