Chocolade bonbons met vulling assortiment 15 stuks

15 stuks heerlijke chocolade bonbons met vulling verpakt in een leuk doosje. Ambachtelijk gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade.

Lees meer...
Aantal: 99

Hou je van een beetje afwisseling en ben je verzot op chocolade bonbons dan is dit wellicht iets voor jou.
Een assortiment van 15 stuks overweldigend lekkere chocolade bonbons met vulling. Omdat het gemaakt is van Belgische lekkerste chocolade is het puur genot tot de laatste hap.
In deze traktatie zitten de smaken melk, puur en witte chocolade. 
Het resultaat: Een groot chocolade feest. Heerlijk om te krijgen of om als cadeau weg te geven.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Ria B Veghel 11-01-2017 13:58

Mooi verpakt en heerlijk.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen