Champagne fles 37 x 11 cm met foto of logo

Heerlijke grote chocolade Champagne fles met foto of logo mooi en origineel verpakt in een bijbehorende wijnkist. Let op drink met mate :)

Lees meer...
€24,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 64

Altijd lekker een fles champagne en vooral deze omdat het gemaakt is van de lekkerste chocolade van Callebaut (Belgische chocla) en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade. Met deze overheerlijke chocolade champagne fles van 37 cm hoog en 11 cm doorsnee is elk feest geslaagd. Door er een leuke foto of logo op te laten zetten ontstaat er een uniek cadeau. Er wordt altijd gezegd: Let op! drink met mate maar dat is hier niet het geval.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Grażyna 10-02-2018 08:44

Ik ben echt tevreden. Pakket Is snel gekomen na 1 dag. Chocolade champagne fles Is mooi en heerlijk :)


Michelle. Woerden 02-11-2016 21:18

Mooie fles. Lekkere chocolade en geen kater. Bedankt


Joyce Hagens. 28-09-2016 11:28

Mooi cadeautje om te geven.


5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen