Chocolade cijfer dubbel 300 gr

Heerlijk dubbel chocolade cijfer van 300 gram, een leuke verrassing voor een verjaardag of jubileum. Het wordt gemaakt van Belgische chocolade.

Lees meer...
€10,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 93

De keuze van het cijfer (10 t/m 99) kunt u aan het einde van de bestelling bij "opmerkingen" invullen.

ChocoladeChef maakt niet alleen letters, nee ook cijfers en om het nog mooier te maken ook dubbele chocolade cijfers want die kunnen en mogen natuurlijk ook niet ontbreken.
We kunnen alle dubbele cijfer combinaties kunt maken. Deze cijfers doen het ook goed op een verjaardag, nieuw huis, jubileum enz enz. De cijfers worden gemaakt van 300 gram van de lekkerste Belgische chocolade en het wordt gemaakt in de smaken: melk chocola, pure chocola en witte chocola. Dat wordt smullen tot de laatste hap.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Mark 30-03-2018 11:12

Snelle levering , en net product ziet er mooi uit ben er blij mee


Wind 26-09-2017 13:19

Heel goed verpakt!
Het zou fijn zijn als er ook nog wordt aangegeven welke smaak chocolade de cijfers zijn. Of dat het helemaal dezelfde smaak is, maar dan bijv. dat het cijfer wat hoger uitlicht. De personen lusten graag één zelfde smaak.
Een cadeauverpakking zou het iets leuker maken.
Je geeft het als cadeau.
Het is mooi, dat je cijfers kan bestellen. Dat is erg origineel!
Het jubilerende bruidspaar was ook heel verrast.


Martine Kloots 31-08-2017 08:28

Snelle levering, goede service, goed verpakt, en heerlijke chocolade.
Bij de cijfer chocolade zou ik het erg leuk vinden als het iets feestelijker aangekleed wordt. Of misschien tegen een kleine meerprijs de mogelijkheid aanbieden om het wat te versieren. Marsepein/gesuikerd bloemetje/ confetti, of wat kleurde streepjes, o.i.d. Maakt het net wat gezelliger geven.


Martine Kloots 08-06-2017 16:06

Zoals alles wat ik tot nu toe bij jullie besteld heb, is ook dit weer prima gegaan!! Wordt goed op tijd geleverd, heerlijk chocolade, en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Misschien een klein aandachts puntje, wat betreft de dubbele cijfers, in dit geval was het voor een Gouden Huwelijksfeest, het was leuk geweest als het een beetje aangekleed had kunnen worden, met bv chococlade/marsepeinen roosjes, of wat andere gezellige decoratie. Misschien een idee om dit als optie erbij te kunnen kiezen, voor een kleine meerprijs?


Gerjan. Rotterdam 03-03-2017 16:07

Vorige keer een tasje besteld nu cijfers en wederom heel mooi.
Kom zeker bij jullie terug.


T. Kaptijns 30-09-2015 16:03

Hij was heerlijk, bedankt.


4.15 sterren gebaseerd op 6 beoordelingen