Chocolade cijfer dubbel met foto of logo 350 gr

Heerlijke dubbele chocolade cijfers mooi aangekleed met foto of logo naar keuze. Deze cijfer combinatie weegt ca. 350 Gram.

Lees meer...
€14,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 97

De keuze van het cijfer (10 t/m 99) kunt u aan het einde van de bestelling bij "opmerkingen" invullen.

ChocoladeChef maakt niet alleen letters en gewone cijfers, nee ook dubbele chocolade cijfers kunnen en mogen niet ontbreken. We kleden de cijfers mooi aan met u eigen gestuurde foto of logo.
We maken alle cijfers van 10 t/m 99 waardoor je diverse combinaties kunt maken. Dit cijfer doet het altijd goed op een verjaardag, nieuw huis als huisnummer, jubileum enz enz. De cijfers worden gemaakt van 350 gram van de lekkerste Belgische chocolade en het wordt gemaakt in de smaken: melk chocolade, pure chocolade en witte chocolade. Met ChocoladeChef is het altijd feest, om je vingers bij af te bijten.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Hans. 29-11-2016 20:43

Voor ons 25 jarig jubileum als relatie geschenk gegeven met logo van de zaak.
Geweldige reactie's.
Bedankt Hans v Helmond.


Sjan Merks 24-10-2016 19:10

Heel mooi de cijfers van mijn leeftijd met foto. Bedankt chocoladechef,,


M van Roosmalen 13-10-2015 10:14

Beste ChocoladeChef, Mijn vader vond zijn chocolade cadeau zeer origineel en erg lekker. en bedankt voor de snelle levering.

Met vriendelijke Groet,

Mark van Roosmalen


5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen