Chocolade cijfer met foto of logo 200 gr

Heerlijk vers chocolade cijfer voorzien van een leuke foto of logo. Het gewicht is ca. 200 gram en is gemaakt van Belgische chocolade.

Lees meer...
€10,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 98

De keuze van het cijfer (0 t/m 9) kunt u aan het einde van de bestelling bij "opmerkingen" invullen.

ChocoladeChef maakt niet alleen letters, nee ook chocolade cijfers kunnen en mogen niet ontbreken. Doordat we er een leuke foto op plaatsen personaliseer je het cijfer tot een uniek cadeau. We maken alle cijfers van 0 t/m 9 waardoor je diverse combinaties kunt maken. Het cijfer wordt gemaakt van 200 gram van de lekkerste Belgische chocolade en wordt gemaakt in de smaken: melk chocolade, pure chocolade en witte chocolade. Een verrassend en uniek cadeau dat iedereen zal bijblijven.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen