Chocolade dikke dubbele cijfer ca. 400 gram

Twee heerlijke dikke chocolade cijfers zijn samen goed voor ca. 400 gram chocolade! Verkrijgbaar in de smaken melk, puur en witte chocolade.

Lees meer...
€11,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

De keuze van het cijfer (10 t/m 99) kunt u aan het einde van de bestelling bij "opmerkingen" invullen.

Heel vervelend is het niet om twee lekkere dikke dubbele chocolade cijfers te krijgen wanneer je 10 jaar of ouder word of als u een andere goede reden heeft! Dat is dubbel genieten van de cijfers die gemaakt zijn van de allerlekkerste Belgische chocolade van Callebaut. De cijfers zijn verkrijgbaar in de smaken melk, puur en witte chocolade en wegen samen ca. 400 gram. Om je vingers bij op te eten dus let op.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen