Chocolade Eischaal groot met bonbons assortie 800 gram

Voor diegene die er echt geen genoeg van kan krijgen maken wij het chocolade Eischaal groot met bonbons assortie, het weegt in totaal wel ca. 800 gram.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 998

Deze grote chocolade eischaal met bonbon assortiment is de blikvanger op iedere tafel en mag zeker niet ontbreken op het paasfeest en met een gewicht van 800 gram kun je er niet omheen.
Dus als je een cadeau zoekt om te geven of je wilt je eigen tafel lekker versieren met chocolade lekkernijen is dit de topper die je nodig hebt. Je gasten zullen er niet vanaf kunnen blijven zo lekker als het is.
ChocoladeChef maakt alle bonbons ambachtelijk en van de lekkerste Belgische callebaut chocolade.

De bonbons zijn altijd een mix van diverse smaken.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen