Chocolade flikken 18 st blauwe muisjes 225 gr

Heerlijke chocolade flikken met echte de Ruijter muisjes blauw - wit, inhoud 18 stuks, ca. 225 gram en natuurlijk gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade.

Lees meer...
€5,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 89

Heerlijke chocolade flikken met witte en blauwe muisjes.
Leuk om te geven bij een geboorte van een jongen of als hij gedoopt wordt, maar ook om je vrienden en familie te laten smullen van deze flikken als ze op bezoek komen om het kleine wondertje te bekijken.
De flikken worden verpakt in een mooi doosje per 18 stuks en zijn verkrijgbaar in melk, puur en witte chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen