Chocolade flikken 18 st met roze muisjes 225 gr

Heerlijke chocolade Flikken met echte de Ruijter muisjes Rose-wit, inhoud 18 stuks, ca. 225 gram en gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade

Lees meer...
€5,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 71

Heerlijke chocolade flikken met witte en roze muisjes.
Leuk om te geven bij een doop of een geboorte van een meisje. Deze flikken zijn ook geweldig om je gasten te verwennen als ze op bezoek zijn om de kleine meid te bewonderen.
Deze heerlijke flikken worden per 18 stuks verpakt in een mooi doosje en zijn verkrijgbaar in melk, puur en witte chocolade en het gewicht is ca 225 gram.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Joost 22-10-2017 17:27

Erg lekker, bij de bevalling bestellen we er meer


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen