Chocolade Geboorte assortiment BLAUW 1000 gram incl. dienblad

Op een mooi dienblad serveren wij een chocolade assortiment van 1000 gram bestrooid met BLAUWE muisjes en gemaakt van lekkere Belgische chocolade.

Lees meer...
Aantal: 100

ChocoladeChef serveert op een mooi GEBOORTE dienblad ruim duizend gram overheerlijke chocolaatjes die bestrooid zijn met de originele BLAUWE muisjes van de Ruiter. Een geweldige cadeau voor op een baby shower of als traktatie voor de kraamvisite. Het dienblad is rijkelijk gevuld met de smaken melk, puur en witte chocola zodat er voor ieders wat wils is. ChocoladeChef heeft hiermee HET cadeau om te geven of om te krijgen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen