Chocolade hart bruin king size 525 gr

XXL chocoladehart waar je in kunt schrijven of tekenen! Schrijf je eigen tekst of boodschap voor een geliefde en u heeft het cadeau van het jaar. Dit hart weegt 525 gram.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 99
Lucht je hart bij je geliefde door het op dit chocolade hart te schrijven en die te sturen naar de liefde van je leven. Ontwerp je eigen tekening of tekst en je hebt het meest persoonlijke en origineelste cadeau wat er is.
Door een gewicht van 525 gram chocolade en zijn originaliteit zal er over dit cadeau nog lang gesproken worden. Dit product is te verkrijgen in de smaken Melk, Puur of Witte chocolade. 
Altijd heerlijk om te krijgen of om als cadeau weg te geven.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).
Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Joyce. Vlaardingen 15-02-2017 11:57

Keer iets anders dan een bloemetje. Ben er blij mee


Jose 02-10-2015 16:12

Net mijn hart binnen gekregen hij is echt XXL!! Top.

Groetjes, Jose


5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen