Chocolade iPad met foto of logo 12 x 15 cm

Chocolade IPad Melk met foto of Logo, ca. 12 x 15 cm
de lekkerste Belgische Chocolade

Lees meer...
€16,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 93

Dit is toch wel de traktatie waar elk kind blij van wordt namelijk de chocolade iPad. Welk kind is nou niet verzot op chocolade en op een iPad dus is dit de juiste combinatie voor een cadeau.
Stuur je mooiste foto of logo en wij drukken het erop met eetbare inkt en het wordt door de foto een uniek en persoonlijk geschenk. De chocolade iPad wordt gemaakt in de smaken melk, puur en witte chocola.
ChocoladeChef werkt alleen met de lekkerste Belgische chocolade van Callebaut.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Michel 21-09-2015 09:22

Toppertje.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen