Chocolade kaart GROOT met foto of logo 19 x 16 cm

Grote Chocolade kaart met je eigen foto van 19 x 16 cm, HET cadeau om iemand te verrassen.

Lees meer...
€22,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 26

Op zoek naar een cadeau om iemand echt te verrassen, te bedanken of om je liefde te verklaren.
Met deze grote Chocolade kaart van 19 bij 16 cm bedrukt met een foto of logo naar keuze pak je pas echt groot uit. Hiermee weet je zeker dat je het origineelste cadeau geeft wat er te krijgen is. Iedereen zal er versteld van staan omdat het altijd een uniek cadeau is omdat je zelf bepaald wat er op staat.
ChocoladeChef maakt alles vers en op ambachtelijke wijze van de lekkerste Belgische Callebaut chocolade en je hebt de keuze uit melk, pure en witte chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.
 Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Ria de Groot 01-09-2016 14:16

Van vriendin gekregen. Mooie verrassing met foto van onze eerste kleinzoon.


Marjan 27-01-2016 16:46

Geweldige site met echte leuke dingen. Inmiddels heb ik de bestelling mogen ontvangen en onder de indruk van de service en kwaliteit van de foto.
Mannen bedankt.


Bastiaan 02-10-2015 21:49

Toppertje
Foto was zeer duidelijk, beter als ik had verwacht.
En lekker.


4.35 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen