Chocolade Koe 13 x 20 cm

Wil je de chocolade koe eens bij de horens pakken dan zit je bij ChocoladeChef goed. De koe is 13 x 20 cm en wordt gemaakt van de lekkerste chocolade uit België.

Lees meer...
€9,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 96

Wil je de chocolade koe eens bij de horens pakken dan zit je bij ChocoladeChef goed. Met de afmetingen van 13 x 20 cm hebben wij het koetje op de droge. Voor de boeren hebben we de keuze uit 3 rassen / kleuren namelijk: Bruin (melk), Zwart (puur) en de kleur room (wit). Leuk om weg te geven of natuurlijk om te krijgen. En dat is een waarheid als een koe. ChocoladeChef, altijd lekkerrrrrr.
 
Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijke geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen