Chocolade letter met stippen 200 gr

Chocolade letters met stippen A t/m Z ca. 200 gram gemaakt van de de lekkerste Belgische Chocolade.

Lees meer...
€5,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

De keuze van de letter (A t/m Z) kunt u aan het einde van de bestelling bij "opmerkingen" invullen.

Heerlijke chocolade letter met stippen leverbaar natuurlijk van A tot Z. Dit zijn natuurlijk niet van die gewone chocolade letters zoals je die in de supermarkt koopt, nee deze zijn ambachtelijk gemaakt van de lekkerste Belgische Callebau chocolade. Deze heerlijke 200 grams letters kun je natuurlijk met Sinterklaas cadeau doen of gewoon op een ander tijdstip, en ik weet zeker dat je die persoon er blij mee maakt. Je hebt de keuze uit melk, pure en witte chocolade. In onze andere rubrieken vind u deze letters ook en dan worden ze voorzien van een leuke foto of logo.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.
 Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen