Chocolade miniletters 250 gr

Overheerlijke miniletters van chocolade. Lekker om mee te spelen maar nog lekkerder om op te eten. Het gewicht is ca. 250 gram.

Lees meer...
€5,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Wat denk je wat er gebeurt als je deze overheerlijke chocolade mini lettertjes op de tafel zet.
Hier kan niemand van af blijven en je zal zien dat ze spelenderwijs snel op zijn.
Dus deze traktatie mag gewoonweg niet ontbreken op een gezellig avondje samen zijn. Leuk om uit te delen maar ook om te krijgen, en heerlijk om bij weg te dromen.
ChocoladeChef maakt de lettertjes in de 3 smaken melk, puur en witte chocolade en het is natuurlijk gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen