Chocolade muizen 10 st. met slagroom vulling

Voor de liefhebbers heerlijke chocolade muizen met slagroom vulling, verpakt per 10 stuks met een totaal gewicht van ca. 225 Gram

Lees meer...
€6,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 73

Voor de echte liefhebbers serveert ChocoladeChef heerlijke bonbons gevuld met slagroom mooi verpakt met 10 in een doosje met een gewicht van 225 gram. Natuurlijk ook leuk om als cadeau te geven.
Dit product is te verkrijgen in de smaken Melk, Puur of Witte chocolade. 
Het resultaat: Een groot chocolade feest. Heerlijk om te krijgen of om als cadeau weg te geven.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen