Chocolade Ei King Size 30 cm

Bij Pasen hoort natuurlijk een paasei en die heeft ChocoladeChef natuurlijk ook. Ons chocolade Ei King Size is 30 cm groot en super lekker.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 82

Wat zou Pasen zijn zonder paaseieren, idd geen vrolijk Pasen, daarom maakt ChocoladeChef dit heerlijke chocolade paasei van maar liefst 30 cm groot. Dit king size paasei is gemaakt van de lekkerste chocolade van Callebaut en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade.
Het resultaat: een vrolijk paasfeest voor iedereen. Hij is heerlijk om te krijgen of om als cadeau weg te geven.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Kaat 02-04-2018 16:03

Super Paashaas en Super Paasei, heel erg lekker, werd snel en vriendelijk aan huis geleverd. Voor herhaling vatbaar ! Hartelijk dank !


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen