Chocolade (Paas) haasjes 10 stuks

Chocolade (Paas) haasjes verpakt met 10 stuks in een doosje gemaakt van de lekkserste Belgische chocolade.

Lees meer...
€5,50 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 81

Wie vind dit nu niet lekker! 10 chocolade paashaasjes gemaakt van de aller lekkerste Belgische Callebaut chocolade. Wij van ChocoladeChef doen ze in een mooi doosje zodat je ze makkelijk op tafel kunt zetten, maar het is ook leuk om als cadeau weg te geven, of gewoon zomaar omdat je het lekker vind.
Dit product is ambachtelijk gemaakt en te verkrijgen in de smaken melk chocolade, chocolade puur of witte chocolade. 100% lekker, om geen genoeg van te krijgen.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Saskia van Gerwen. 07-04-2017 21:46

Mooi en lekker heeft verder geen uitleg nodig.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen