Chocolade reep GROOT met amandel 250 gr

King size chocolade reep / tablet die aan de achterzijde is vol gestrooid met echte grote amandelen. Met een gewicht 250 gram van de lekkerste Belgische chocolade een XXL.

Lees meer...
€4,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Hou je van chocola en van amandel dan is dit de reep die je moet hebben. Deze chocolade reep met aan de achterzijde grote amandelen weegt maar liefst 250 gram en daarmee een echte zware jongen, een echte King size reep die je niet wil missen. Voor chocolade repen / tablets met een gewicht van 250 gram moet je wel een echte liefhebber zijn want daar ben je wel even mee bezig. Een groot cadeau om te geven en lekker groot om te krijgen, met ChocoladeChef is het feest pas compleet.
ChocoladeChef maakt alles ambachtelijk van Belgisch lekkerste chocola.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen