Chocolade reep GROOT met caramel 250 gr

Grote tablet / reep chocolade die aan de achterzijde is vol gestrooid met zachte blokjes karamel. Het gewicht van deze heerlijke reep is ca. 250 Gram.

Lees meer...
€4,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Hou je van chocola en karamel dan is dit de reep die je moet hebben. Deze chocolade reep met aan de achterzijde ingestrooid met karamel stukjes weegt maar liefst 250 gram en daarmee een echte zware jongen, hij verdient daarom ook de naam XXL. Voor chocolade repen / tablets met een gewicht van 250 gram moet je wel een echte liefhebber zijn want daar ben je wel even mee bezig.
ChocoladeChef maakt alles ambachtelijk van Belgisch lekkerste chocola.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen