Chocolade reep GROOT met hazelnoot 250 gr

Chocolade reep XXL (250 gram) die aan de achterzijde is vol gestrooid met hele hazelnoten, een ouderwetse chocolade hazelnoot reep !

Lees meer...
€4,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 96

Op zoek naar een ouderwetse chocolade reep? Dan heb je er hier een zoals ze vroeger waren, namelijk groot en lekker. Deze chocolade reep met aan de achterzijde bestrooid met hazelnoot mag je met zijn 250 gram gerust een XXL noemen. ChocoladeChef maakt diverse soorten repen en je hebt de keuze uit melk, puur en witte chocolade. Dit zijn natuurlijk geen repen zoals in de supermarkt, NEE, bij ons heb je dan ook een reep zoals een reep moet zijn namelijk echt met een smaak waar je geen genoeg van krijgt.
ChocoladeChef maakt alles ambachtelijk en van de lekkerste Belgische Callebaut chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.
 Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Bert Schaeffer 05-02-2018 11:09

Lekkere chocolade en grote hele hazelnoten. Op tijd bezorgd.


4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen