Chocolade reep GROOT XXL met Jellybean 250 gr.

Grote Tablet Chocolade (melk, puur of wit) gemaakt van de lekkerste Belgische Chocolade en die aan de achterzijde is vol gestrooid met originele Jellybeans. Gewicht ca. 250 Gr.

Lees meer...
€4,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Heerlijke GROTE chocolade tablet / reep ca. 250 gram gemaakt van de lekkerste chocolade van Callebaut met aan de achterzijde vol gestrooid met originele Jellybeans.
Dit product is te verkrijgen in de smaken Melk, Puur of Witte chocolade. 
Het resultaat: Een groot chocolade feest. Heerlijk om te krijgen of om als cadeau weg te geven.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen