Chocolade room truffels 500 gram

500 gram heerlijke chocolade room truffels ambachtelijk gemaakt door ChocoladeChef. 500 gram truffels waar je niet vanaf kunt blijven.

Lees meer...
Aantal: 96
ChocoladeChef maakt natuurlijk ook lekker chocolade truffels gevuld met room. Wij doen ze in een leuk doosje verpakken en met een gewicht van 500 gram echt de moeite waard.
Chocolade truffels zijn een zeer decadent cadeau en doet het bij elke gelegenheid goed en of het nu een verjaardag, Valentijnsdag of zomaar is iedereen zal er blij mee zijn. Door de goddelijke smaak kun je er heerlijk bij wegdromen. Deze heerlijke truffels worden gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).
Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
H. Spierings 01-10-2015 10:15

Wat zijn ze lekker jullie truffels en bedankt voor de snelle levering.


4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen