Chocolade schoolbord groot 30 x 21 cm

Chocolade schoolbord van 30 x 21 cm groot, leuk op te schrijven of te tekenen! schrijf je eigen tekst of boodschap en je hebt een uniek Chocolade cadeau.

€24,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100
Is er iemand geslaagd voor school en wil je diegene feliciteren met een uniek cadeau, schrijf dan je persoonlijk tekst op dit chocolade schoolbord (30 x 21 cm) en stuur het per post naar de geslaagde.
Ik weet zeker dat diegene er enorm door verrast zal zijn en er blij van wordt, want zeg nou zelf wie wordt er niet blij van een chocolade traktatie als deze.
Het chocolade schoolbord wordt gemaakt in de smaken: melk chocolade, pure chocolade of witte chocolade en natuurlijk van de lekkerste Belgische chocolade. Met dit cadeau is het feest compleet.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).
Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen