Chocolade sleutel 90 gram

Met deze heerlijke chocolade sleutel gaan alle deuren voor u open. Gemaakt met ca. 90 gram echte Belgische chocolade.

Lees meer...
€7,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 80

Met deze heerlijke chocolade sleutel zullen alle deuren automatische voor u open gaan. Een geweldig cadeau om te geven als iemand gaat verhuizen of een opening van een nieuwe zaak heeft. Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen te bedenken voor dit geweldige product. Met de ChoxoladeChef heeft u altijd de sleutel tot succes.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Kirsten 12-01-2018 22:16

Snelle levering, Cadeau gedaan, en kreeg te horen dat de chocola super lekker was.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen