Chocolade spuitletter 250 gram met foto of logo

Heerlijke verse chocolade spuitletter (ambachtelijk gemaakt) voorzien van foto of logo. ca. 250 gram Belgische Callebaut chocolade.

Lees meer...
€11,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

De keuze van de letter (A t/m Z) kunt u aan het einde van de bestelling bij "opmerkingen" invullen.

Heerlijke verse chocolade spuitletter van 250 gram met foto of logo die je natuurlijk met Sinterklaas cadeau kunt doen. Maar doordat we op het rondje van deze letter je foto of logo kunnen zetten wordt deze veel persoonlijker en is het een zeer leuke gift die je het hele jaar door kunt geven. Voor bedrijven is het met een bedrijfslogo erop een leuke traktatie voor de medewerkers of zakenrelaties.
Alle letters van het alfabet kunnen door ChocoladeChef gemaakt worden en zijn verpakt in een mooi doosje. Je hebt de keuze uit melk, pure en witte chocolade.
Wij maken alles van de lekkerste Belgische Callebaut chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.
 Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen