Chocolade spuitletter Large met foto of logo ca. 350 gram

Een lekkere chocolade spuitletter van ca. 350 gram gemaakt van Belgische lekkerste chocolade, om het geheel af te maken wordt deze voorzien van een foto of logo naar eigen keus.

Lees meer...
€18,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

De keuze van de letter (A t/m Z) kunt u aan het einde van de bestelling bij "opmerkingen" invullen.

Wie wil er nou niet een lekkere chocolade spuitletter Large van de Sint? Deze heerlijke letter is opgemaakt met noten, chocoladebonen en sinterklaasfiguren. Om hem nog extra speciaal te maken wordt hij voorzien van je favoriete foto of logo. De letter is gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade en verkrijgbaar in de smaken melk, puur en witte chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen