Chocolade spuitletter XXL (ca. 900 gram) met foto of logo

Een extra grote chocolade spuitletter van ongeveer 900 gram! Maak hem uniek door je eigen foto of logo te uploaden.

Lees meer...
€25,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 99

De keuze van de letter (A t/m Z) kunt u aan het einde van de bestelling bij "opmerkingen" invullen.

Heb je zulke grote schoenen waar de XXL chocolade spuitletter in kan of kun je nooit genoeg krijgen van de lekkerste Belgische chocolade dan moet je zeker deze grote letter hebben. Wie weet leggen Sint en Piet een chocolade letter van ca. 900 gram in jouw schoen. Deze heerlijke letter is nog lekkerder door de noten, chocoladebonen en sinterklaas figuren die er op zitten. De chocolade letter is verkrijgbaar in de smaken melk, puur en witte chocolade. 

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Patrick 14-12-2017 01:20

Snel geleverd, mooi en vooral erg lekker!


Gerard 11-12-2017 11:42

Voor het eerst besteld hier en alles is probleemloos en vlot verlopen. Ik heb na de bestelling nog een mailtje gestuurd voor een kleine aanpassing en kreeg direct antwoord en werd goed geholpen. De levering was ook sneller dan verwacht dus niets op aan te merken. Ik kom hier zeker nog eens terug.


5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen