Chocolade voetbal schoenen set

Chocolade Voetbal Schoenen met chocolade bal en fluitje, de gehele set is verpakt in een mooie doorzichtige cadeau verpakking en gemaakt van de lekkerste Belgische Chocolade.

Lees meer...
€14,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 97

Chocolade Voetbal Schoenen met chocolade bal en chocolade fluitje. Gemaakt van de lekkerste Belgische Chocolade. Super mooi en lekkerrrrr.
Het setje is verpakt in een mooie doorzichtige cadeau verpakking.
Dit product is alleen te verkrijgen in Melk chocolade. Het resultaat: Een groot chocolade feest. Heerlijk om te krijgen of leuk om als cadeau weg te geven.

Alleen leverbaar in MELK chocolade !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.
 Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Dirk van Uden 05-11-2015 13:37

Beste ChocoladeChef vandaag de chocolade voetbalschoenen voor mijn zoontje binnen gekregen ze zien er echt TOP uit. Hartelijk bedankt.

Groet, Dirk


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen