Chocolade vrachtauto in garage 29 x 6 x 8 cm met foto of logo

Een chocolade vrachtauto met oplegger in een garage. Personaliseer de vrachtauto met foto of logo naar eigen keus.
Afmetingen: 29 x 6 x 8 cm

Lees meer...
€24,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 99

Een heerlijke vrachtauto met oplegger voor de vrachtauto liefhebbers en de chauffeurs. Deze vrachtauto word geleverd met zijn eigen garage. Om de vrachtauto extra speciaal te maken, kunt u hem personaliseren met een foto of logo. De vrachtauto is gemaakt van de lekkerste chocolade van Callebaut en verkrijgbaar in melk, puur en witte chocolade. Welke man wordt hier nou niet blij van? ChocoladeChef denkt aan iedereen.


Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen