Chocolade vrachtwagen 25 x 9 cm in garage

Voor de truckers maken wij deze heerlijke chocolade vrachtwagen combinatie en stoppen het in een mooi kistje alsof het in de garage staat.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Truckers en vrachtwagen liefhebbers opgelet, ChocoladeChef heeft een nieuw model chocolade vrachtwagen met oplegger van 25 cm lang. Om het exclusief te maken doen wij de combinatie in een leuk (houten) kistje alsof het in de garage staat. Je laat deze mooie truck toch niet buitenstaan! Het geheel wordt gemaakt van de lekkerste chocolade van Callebaut en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade. Van deze chocolade truck zal elke liefhebber en chauffeur blij worden.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen