Chocolade Vrachtwagen / Truck 25 x 9 cm met foto of logo

Voor de truckers maken wij deze heerlijke chocolade vrachtwagen voorzien van een leuke foto of logo en gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 77

Omdat het vervoer nooit stilstaat door onze vrachtwagen chauffeurs maken we deze chocolade vrachtwagen van 25 cm lang met op de trailer een leuke foto of logo. Alles gemaakt van de lekkerste chocolade van Callebaut en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade.
Van deze chocolade truck zal elke liefhebber en chauffeur blij worden. Met deze chocolade vrachtwagen met oplegger is de transport branche 1 model rijker en completer geworden.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Roos 22-03-2018 16:50

Prima product.


Corina Albers 21-11-2017 17:41

Service, levering en verpakking was zeer goed. Het kado was een groot succes!! Heel veel Dank!


Corina Albers 21-11-2017 17:41

Service, levering en verpakking was zeer goed. Het kado was een groot succes!! Heel veel Dank!


Jan Harmsen. 16-09-2016 15:47

25 jaar chauffeur en deze vrachtwagen werd bezorgd dat vind ik wel een zeer mooi cadeautje met foto


5 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen