MEGA chocolade Paashaas 70 cm

Heerlijke Mega Paashaas van wel 70 cm GROOT gemaakt van de allerlekkerste Belgische Callebau chocolade.

Lees meer...
€39,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 15

Voor de echte chocolade fans maakt ChocoladeChef de MEGA chocolade (paas)haas van circa 70 cm hoog.
Als wij zeggen MEGA dan bedoelen wij ook MEGA, 70 cm is dus echt MEGA en daar kun je niet overheen kijken!
De chocolade (paas)haas is gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade. Wil je echt indruk maken dan kan dat met deze MEGA haas wel, succes gegarandeerd. De (paas)haas wordt verpakt in een mooi doorzichtige cadeau verpakking. 

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
GC Lambermon 03-04-2018 17:23

In prima orde ontvangen en echt een xxl paashaas


Edwin Jeanty van der Spek 25-03-2018 10:30

Er ging even iets niet helemaal goed bij de verzending maar dat is zeer vriendelijk en professioneel opgelost. Ik ben erg tevreden.


Bernadette Ruiterkamp 10-03-2018 09:25

Super, wij kochten de hazen altijd in Maastricht bij mijn schoonzus,
maar die is verhuisd naar Utrecht en moesten we een andere winkel vinden.En na een zoektocht kwamen we bij jullie uit en zijn reuze tevreden. Een gebruiken we als eerste prijs bij het koersballen en de andere zijn voor familie en vrienden.Onze dochter neemt hem mee naar haar werk en daar halen ze er altijd iets mee uit b.v. verstoppen en zo voort dus grote lol. vreindelijke groeten


Valkier 12-04-2016 11:07

Heelijk genoten met Pasen van deze flinke haas, chef hij was heerlijk


4.75 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen