MEGA chocolade Paashaas 70 cm

Heerlijke Mega Paashaas van wel 70 cm GROOT gemaakt van de allerlekkerste Belgische Callebau chocolade.

Lees meer...
€39,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 74

Voor de echte chocolade fans maakt ChocoladeChef de MEGA chocolade (paas)haas van circa 70 cm hoog.
Als wij zeggen MEGA dan bedoelen wij ook MEGA, 70 cm is dus echt MEGA en daar kun je niet overheen kijken!
De chocolade (paas)haas is gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade. Wil je echt indruk maken dan kan dat met deze MEGA haas wel, succes gegarandeerd. De (paas)haas wordt verpakt in een mooi doorzichtige cadeau verpakking. 

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Valkier 12-04-2016 11:07

Heelijk genoten met Pasen van deze flinke haas, chef hij was heerlijk


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen