XXL chocolade kerstman 70 cm groot

Voor wie er geen genoeg van kan krijgen maken wij de XXL chocolade kerstman 70 cm groot, gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade.

Lees meer...
€39,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 80

Groot, groter, nog groter en dan komt pas onze chocolade kerstman want dat is toch verreweg de aller grootste. Ho ho ho, vrolijk kerstfeest. Het is pas echt feest als deze heerlijke XXL chocolade kerstman van maar liefst 70 cm is langs geweest. Met deze XXL chocolade kerstman heb je tijdens de kerst zeker genoeg. De chocolade kerstman is verkrijgbaar in de smaken melk, puur of wit. Dit product is ambachtelijk gemaakt van de lekkerste Belgische Callebaut chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.
 Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen