Ambachtelijk gemaakt
Fair Trade
Thuisbezorgd
Vragen? Bel 073-6445734

Over ons

                                                                                                                                                                    
ChocoladeChef.nl

Wij van ChocoladeChef werken alleen met de beste chocolade en vinden het leuk om constant zeer hoogwaardige nieuwe producten te maken. Omdat wij specifiek voor iedere klant opnieuw alles vers en op maat maken heeft u altijd de garantie dat u een uniek chocolade product heeft.

Iedereen kan bij ons bestellen zowel bedrijven als particulieren. Het is lekker en ook zeer leuk als chocolade geschenk met foto of voor bedrijven als promotie artikel met logo. Kwaliteit staat bij ons voorop.
Voor B2B met grote afname kan men het beste even bellen met 073-6445734.

Alles wordt op ambachtelijke wijze handgemaakt, dus elke bestelling is altijd weer exclusief. Om het nog exclusiever te maken kunt u het product ook laten personaliseren door middel van een foto of logo erop te laten zetten (foto's en logo's worden altijd op witte chocolade gedrukt), waarna wij het netjes verpakken zodat u echt iets exclusiefs in handen heeft. Leuk als verrassing voor bij een verjaardag, bruiloft, geboorte, examen, opening, feestdagen, enz. of voor bij de koffie. Wij kunnen bijna alles maken van chocolade dus er is voor ieder wel wat leuks.

In ons assortiment zitten veel XXL chocolade producten, dit kan zitten in de grootte (sommige artikelen zijn 60-70 cm groot) of in het gewicht (sommige wegen wel 750-1800 gram), mede hierdoor en door de te plaatsen eetbare foto's wordt het chocolade product nog unieker en kun je er nog langer van genieten.

Wij werken met de echte, lekkerste en fijnste Belgische chocolade van Callebautbekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Ook maken wij diverse chocolade producten met stevia .

                               

ChocoladeChef levert uitsluitend duurzaam (Fair Trade) geproduceerde producten van het Quality Partner Program. Onze top producten worden dus op een eerlijke manier vervaardigd en dragen bij aan de verbetering van de levens standaard van vele mensen in derde wereld landen.

              

ChocoladeChef.nl

Rondenwaard 7
5236 WD 's-Hertogenbosch (Empel)
073-6445734
[email protected]

Bankrekening nummer : 1163.85.758 Rabobank
BIC : RABONL2U
IBAN : NL56 RABO 0116 3857 58
K.v.K. : 17189374
B.T.W. Nummer : NL816920850 B01
ChocoladeChef is onderdeel van B. Smetsers Beheer B.V. 

Ambachtelijk gemaakt
Fair Trade
Thuisbezorgd
Vragen? Bel 073-6445734