Chocolade Asperge (ongevuld) met foto of logo

4 overheerlijke massieve witte chocolade asperges met als toetje een mooie foto of logo.

Lees meer...
€9,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

ChocoladeChef heeft een asperge seizoen van 365 dagen per jaar. Daarom kunt u bij ChocoladeChef het hele jaar rond verse witte (ongevuld en massief) chocolade asperges bestellen. De asperge's zijn gemaakt van Belgische lekkerste witte chocolade en zijn ongevuld en massief. Om het geheel af te werken en uniek te maken plaatsen we een leuke foto of logo op een lekker stuk chocola. De asperge's kunnen alleen van witte Callebaut chocolade gemaakt worden.
 
Vergeet niet voordat u bestelt u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen