Chocolade beer met foto of logo 20 cm

Heerlijke chocolade knuffel beer gepersonaliseerd met een foto of logo naar keuze. De beer is ca.20 cm groot en gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 96

Wil je iemand op ludieke wijze een knuffel geven stuur dan deze heerlijke chocolade knuffelbeer / teddybeer en door er een foto of logo op te plaatsen wordt het een uniek en persoonlijk cadeau wat zeker in de smaak zal vallen. En als je het aan een kind geeft zal die het nooit vergeten en je eeuwig dankbaar zijn.
Deze 20 cm grote chocolade beer kan worden gemaakt van melk, puur en witte chocolade.
Wij maken alles ambachtelijk van de lekkerste Belgische Callebaut chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.
 Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Paulien 09-03-2017 21:10

Zo mooi voor ons dochtertje Anouk chocoladechef bedankt


Ann 26-01-2017 08:03

Snelle levering en lekker chocolade


Fekke 19-02-2016 10:16

In goede orde ontvangen, keurig verpakt en echt lekker.
Jammer eigenlijk om er in te bijten zo mooi.


5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen