Chocolade cijfer enkel 200 gr

Heerlijk vers chocolade cijfer ambachtelijk gemaakt van de lekkerste Belgische Callebau chocolade. Het cijfer heeft een gewicht van 200 gram.

Lees meer...
€7,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

De keuze van het cijfer (0 t/m 9) kunt u aan het einde van de bestelling bij "opmerkingen" invullen.

ChocoladeChef maakt niet alleen letters, nee ook chocolade cijfers kunnen en mogen niet ontbreken. We maken alle cijfers van 0 t/m 9 waardoor je diverse combinaties kunt maken. Dit cijfer doet het altijd goed op een verjaardag, nieuw huis, jubileum enz enz. Het cijfer wordt gemaakt van 200 gram van de lekkerste Belgische chocolade en wordt gemaakt in de smaken: melk chocola, pure chocola en witte chocola.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
M van weert 05-10-2015 13:16

Ziet er goed uit en bedankt voor de snelle levering.

Groetjes, Marian


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen