Chocolade dames laars met hak

Dames opgelet! de collectie met dames schoenen is uitgebreid met deze geweldige chocolade laars met hak, gemaakt van lekkere Belgische chocolade.

Lees meer...
€13,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 97
Dames opgelet! De nieuwe collectie schoenen is binnen en hierbij tonen we onze nieuwste chocolade dames laars met hak. Deze dames laarzen zijn te verkrijgen in 3 kleuren namelijk: Bruin (melk), Zwart (puur) en de kleur room (wit). Een uniek cadeau waarmee je altijd iedereen een paar stappen voor bent. Een mooi cadeau om haar schoenen collectie mee aan te vullen en compleet te maken.
 
Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijke geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).
Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen