Chocolade dik cijfer 200 gram

Een heerlijke dikke chocolade cijfer van 200 gr! Verkrijgbaar in 3 verschillende smaken.

Lees meer...
€5,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

De keuze van het cijfer (0 t/m 9) kunt u aan het einde van de bestelling bij "opmerkingen" invullen.

In chocolade zitten maar weinig vitaminen. Daarom moet je er veel van eten. De cijfers liegen er niet om: Nederlanders eten gemiddeld ruim 5 kg chocolade per jaar per persoon. Daarom bieden wij deze dikke chocolade cijfer. De cijfers zijn verkrijgbaar in de smaken melk, puur en witte chocolade. Gemaakt van de lekkerste chocolade van Callebaut. Met 200 gram is het begin gemaakt.
 
Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Lucas 15-12-2017 14:05

Alles naar wens verlopen, Dank!


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen