Chocolade Kermit de Kikker 20 cm

Van onze chocolade Kermit (20 cm) kikker je helemaal op. De kikker doet het ook goed tijdens de carnaval in 's-Hertogenbosch, de Oetel van ChocoladeChef natuurlijk.

Lees meer...
€14,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100
Van onze chocolade Kermit (20 cm) kikker je helemaal op. Eenmaal geproefd van deze chocolade ben je helemaal verkikkerd, zelfs de koele kikker zal smelten. De kikker doet het ook goed tijdens de carnaval in 's-Hertogenbosch, de Oetel van ChocoladeChef. Wij maken alles op ambachtelijk wijze en alleen van de lekkerste Belgische chocola. Verkrijgbaar in de smaken melk, puur en wit.
 
Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).
Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen