Chocolade panda 26 x 17 x 15 cm

Een lekkere chocolade panda! Deze chocolade panda is gemaakt van de allerlekkerste Belgische chocolade.
Afmeting : 26 x 17 x 15 cm

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Deze chocolade panda's met hun bamboestengel zijn heel zeldzaam in Nederland. Met een grootte van 26 x 17 x 15 cm is dit een flinke panda beer! Met zijn mooie glimlach is dit een leuk geschenk voor jouw familie of vrienden. De pandaberen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende smaken; melk, puur en witte chocolade. Gemaakt van de allerlekkerste Belgische chocolade van Callebaut.
 
Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen!!

Producten van ChococoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen