Chocolade reep king size met hartjes 250 gr

Grote chocolade tablet die aan de achterzijde is vol gestrooid met echte snoephartjes en liefdeshartjes en met een gewicht van 250 gram een echte XXL reep.

Lees meer...
€4,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 99

Wil je eens echt uitpakken voor je geliefde dan heeft ChocoladeChef het cadeau waar je mee voor de dag kunt komen. Deze heerlijke XXL chocolade tablet / reep ca. 250 gram met aan de achterzijde vol gestrooid met snoephartjes & liefdeshartjes zal elk hart doen smelten. Succes verzekerd.
Dit product is te verkrijgen in de smaken Melk, Puur of Witte chocolade. 

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen