ChocoladeChef Pieterman 25 cm groot

Grote lekkere verse chocolade pieterman van ± 25 cm groot gemaakt van lekkere Belgische chocolade.

Lees meer...
€7,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Deze grote chocolade Piet mag gewoon niet ontbreken op het Sinterklaasfeest. Doet het altijd goed in de schoen of iemand te verrassen met een surprise. En bij ChocoladeChef geen discussie wij hebben de piet ook in witte chocolade. De pieterman is te verkrijgen in de smaken Melk, Puur of Witte chocolade. 
Heerlijk om te krijgen of om als cadeau weg te geven, altijd lekker.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen