XL chocolade kerstman 50 cm groot

Wil je groot uitpakken met de kerstdagen dan kom je met de XL chocolade kerstman, die 50 cm groot is aardig voor de dag, bij iedereen zal de mond open gaan van verbazing.

Lees meer...
€24,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 94

Een overheerlijk kerstcadeau nodig? Wil je even flink uitpakken met de kerstdagen! Of wil je flink de aandacht trekken! Nou dat kan vanaf nu, wat dacht u van deze XL chocolade kerstman.
Genieten van de kerstdagen is genieten van de chocolade kerstman van 50 cm groot.
De chocolade kerstman is te verkrijgen in de smaken melk, puur of wit.
Dit moet u gezien en geprobeerd hebben, ja ChocoladeChef pakt het groots aan.
Dit product is ambachtelijk gemaakt van de lekkerste Belgische Chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.
 Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen